We are currently performing an upgrade to our software. This upgrade will bring MediaWiki from version 1.31 to 1.33. While the upgrade is being performed on your wiki it will be in read-only mode. For more information check here.

Zenegép

Innen: Minecraft Wiki
Zenegép
No block image.png
Típus

Szilárd blokk

Gravitáció

Nem

Átláthatóság

Nem

Fénykibocsátás

Nem

Robbanásállóság

?

Eszköz

Ez a blokk bármilyen eszközzel kiásható, de egy karddal a leggyorsabb; azonban duplán használja a kardot

Megújuló

?

Halmozható

Igen (64)

Gyúlékony

Nem

Elérhetőség

?

Első megjelenés

Alpha 1.0.14 (2010, július 30)

Adatérték

dec: 84 hex: 54 bin: 1010100

A lejátszó egy olyan blokk, ami lejátssza a lemezeket. Egy külön textúrája van a tetején és a hangblokk textúrája minden másik oldalon. A lemezlejátszót lehet használni üzemanyagként kemencékben, de ez nem hatékony, mivel egy gyémántot elpazarol. Amikor egy lejátszót lerombolsz egy lemezzel együtt, mindkettő begyűjthető lesz.


Lejátszás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Jobb egérgombbal kattintva a lejátszón, amikor benne van egy lemez, lejátssza a lemezt. Még egyszer jobbal kattintva megállítja a zenét és kiadja a lemezt. A zenelemezek csak egyszer játszódnak le, mielőtt újra be kell őket tenni. Jelenleg 13 zenelemez van, amit le lehet játszani. A hang a lejátszóból kb. 75 blokkot megy, így elméletben lejátszhatsz egy lemezt az alapkőzet szintjénél, és hallhatod tengerszintnél is. 15 különböző dalt támogat, a CAT-et és a 13-at beleértve, de csak 13 lemez van a játékban.

A zene nem tart sokáig; a CAT csak négyperces, a 13 pedig csak kétperces, a többi pedig kb. 3 perces.


Hozzávalók Bemenet » Kimenet
Fadeszka
+
Gyémánt
FadeszkaFadeszkaFadeszkaFadeszkaGyémántFadeszkaFadeszkaFadeszkaFadeszka
Lejátszó

Játékhibák[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

  • Amikor egy lemezt teszel a lejátszóba, a zene a szám végéig fog lejátszódni, akkor is, ha leveszed a hangot az opciók menüben.
  • Régi verziókban ha betettél egy lemezt, utána levetted ahangot és a zenét is, ha megsemmísítetted a zenelejátszót, a zene továbbra is folytatódott.