We are currently performing an upgrade to our software. This upgrade will bring MediaWiki from version 1.31 to 1.33. While the upgrade is being performed on your wiki it will be in read-only mode. For more information check here.

Vöröskő Frissítés

Innen: Minecraft Wiki

A Vöröskő Frissítés egy fontosabb frissítés volt, amelyet 2013. március 13-án adtak ki, mint az 1.5-ös verziót. A főbb változtatások a vöröskő-féle blokkok voltak, mint például az összehasonlító, adagoló, kidobó, napfényérzékelő, csapdaláda, mérleg nyomólap, és a vöröskőblokk. Egy új dekoratív blokk is bekerült a játékba - a kvarcblokk, amelyet alvilági kvarc ércből készíthetünk. Ezen kívül egy új eredménytábla rendszer, egy új textúracsomag formátum, és egy új fény motor is bekerült a játékba.

A Vöröskő Frissítést a 2012-es MineCon-on jelentették be, ahol többek között a jövőbeli frissítésekről, és a Modoló API jövőjéről is szó esett.[1]

A fejlesztés rögtön a bejelentés után kezdődött el. 16 fejlesztési verziót adtak ki, a 13w01a verziótól egészen a 13w10b verzióig. Ezek közül néhány verziót újra kiadtak névváltozás nélkül, mivel játékhibákat javítottak ki bennük. A 1.5-ös verzió fejlesztési ciklusának végén a Mojang tagjai elsősorban a hibák javítására összpontosítottak.

A Mojang tagjai eredetileg úgy döntöttek, hogy 2013. február 28-án kiadják a Vöröskő Frissítés Elő-kiadását, és a hivatalos frissítést március első hetén adják ki.[2] Azonban az Elő-kiadást elhalasztották a hibák javítása miatt, hogy egy sokkal stabilabb verziót tudjanak kiadni,[3][4] így az Elő-kiadást március 7-én adták ki.

Videók[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A következő videók rajongói bemutatók, amelyek megjelentek a Mojang hivatalos blogján. Az alábbi feliratok a Mojangtól származnak.[5]

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YmpxpH-tMWc
Először is, a Minecraft 1.5 Dal YourMCAdmin-tól.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mnf0nuu8txI
Ha ez egy kicsit rövid lenne, itt egy hosszabb videó nativisions-tól. (5:38)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EdFvFUZCujo
És ha még hosszabbra vágysz, itt egy videó icecreamstatus-tól. (15:05)

Újítások[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Videó[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VqA54-rRobI

Hivatkozások[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]