We are currently performing an upgrade to our software. This upgrade will bring MediaWiki from version 1.31 to 1.33. While the upgrade is being performed on your wiki it will be in read-only mode. For more information check here.

Rohadt hús

Innen: Minecraft Wiki
Rohadt hús
Rottenflesh.png
Rohadt hús
Típus

Étel

Visszatölt

Hunger.svgHunger.svg

Megsüthető

nem

Halmozható

Igen (64)[1]

Első megjelenés

?

Adatérték

dec: 367 hex: 16F bin: 101101111

A rohadt húst a Béta 1.8-as frissítésben helyezték a játékba, a zombik ezt dobják halálukkor. A Béta 1.8-as frissítés előtt a zombik tollakat dobtak. A Béta 1.9 óta a zombi malacemberek is ezt dobják. Ha megesszük a rohadt húst, akkor az Hunger.svgHunger.svg darab csirkecombot állít vissza az éhségcsíkon. Azonban 80% esélye van az ételmérgezésnek. Ha ételmérgezést kaptunk, akkor az éhségmérő gyorsan csökkenni kezd. A Béta 1.9 Pre-Release 2 óta az ételmérgezés egy vödör tej megivásával meggyógyítható. Ha rohadt húst adunk a szelídített farkasunknak az akkor nem mérgeződik meg, hanem gyógyul. A zombik haláluk után 0-2 darab rohadt húst dobnak.

Tények[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

  • Ha egyszer elkapjuk, az ételmérgezést, akkor utána nem lehet bármennyi rohadt húst megenni, mert akkor visszaáll az ételmérgezés ideje.
  • A rohadt húsnak a Béta 1.9-es frissítésig nem volt semmi haszna a megevésen kívül.
  • A Béta 1.9 Pre-release frissítés óta, a zombi malacemberek is rohadt húst dobnak (meg Aranyrögöt), a sült sertésszelet helyett.

Hivatkozások[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]