We are currently performing an upgrade to our software. This upgrade will bring MediaWiki from version 1.31 to 1.33. While the upgrade is being performed on your wiki it will be in read-only mode. For more information check here.

Nagy biomok (világtípus)

Innen: Minecraft Wiki
Ez a lap egyelőre csonk.
Segíts te is, hogy igazi szócikk lehessen belőle!
Ez a szócikk frissítésre szorul.
Elavult információkat tartalmaz; ide kattintva segíthetesz ezeket aktualizálni.


Cleanup.svg
Ennek a szócikknek átírásra van szüksége, hogy megfeleljen a stílus útmutatónak.
Kérlek, ha tudsz, segíts ennek a lapnak a javításában. A vitalapon további javaslatokat találhatsz.
Ugyanazon kezdőértékkel létrehozott nagy- és normál világ összehasonlítása. A piros pont a játék kezdőpontját jelöli, míg a piros négyzet a megegyező földrajzi területet.

A nagy éghajlati övezetek a három világtípus egyike a normál és a teljesen lapos mellett. Lényege, hogy a normál világban található éghajlati övek jóval nagyobb kiterjedésűek. Egy térkép segítségével könnyen ábrázolható a normáltól való eltérés mértéke.

Ezen világtípus ugyanazt a világot generálja, mint a normál csak 16-szor nagyobb méretben. Ugyanazon kezdőértéknél ugyanolyan földrajzi tulajdonságokkal rendelkező pályát kapunk, csupán az x és a z tengelyeket a játék beszorozza 4-gyel.

Ahhoz, hogy ilyen típusú világot kreáljunk az új pálya készítésénél, a részletes konfigurációnál ki kell választanunk a "Large Biomes" (magyarul: "Nagy biomok") funkciót.

Galéria[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]