We are currently performing an upgrade to our software. This upgrade will bring MediaWiki from version 1.31 to 1.33. While the upgrade is being performed on your wiki it will be in read-only mode. For more information check here.

Minecraft Wiki:Adminértesítő

Innen: Minecraft Wiki
(Minecraft Wiki:Adminisztrátorértesítő szócikkből átirányítva)
Ha úgy gondolod, tévesen blokkoltak, akkor látogasd meg egy adminisztrátor felhasználói lapját, vagy küldj nekik egy e-mailt!

Az adminisztrátorértesítő egy módszer, mely által a felhasználók értesíthetik az adminisztrátorokat problémákról, melyek adminisztratív figyelmet igényelnek. Habár a felhasználók nyugodtan felvehetik a kapcsolatot az adminisztrátorokkal (különösen ha láthatóan aktívak), az ide írás könnyebb és gyorsabb módszer, mert ezáltal biztos, hogy egy adminisztrátor észreveszi, és válaszol. Ne felejtsd el az aláírást (négy hullámvonallal: ~~~~), mikor ide írsz.

Mielőtt posztolnál ide, vedd figyelembe az alábbiakat:

  • Ez az oldal a wiki problémák jelentésére van. Egyéb jellegű dolgokat a vitalapra írj!
  • Csak olyan problémákról írj, melyeknél adminisztrátori beavatkozás szükségeltetik, pl. vandálok blokkolása, lapvédelem, törölt lapok visszaállítása.
  • Ne tegyél törlési kérelmeket ide. Ezeket jelöld úgy, hogy a lapok tetejére beilleszted ezt: , ez által automatikusan a közé kerülnek.
  • Ne posztolj tartalmi vitákkal kapcsolatosan, ezt tedd inkább a közösségi portálon!
  • Felhasználók közti közbelépésre csak akkor van szükség, ha más megoldás nincs.
  • A wiki használatával kapcsolatos problémákért lásd a segítség központot.
  • Azokkal a hibákkal kapcsolatban, melyek esetében egy vandálszűrő nem engedélyezi egy szerkesztés mentését, legjobb esetben annyit tehetünk, hogy egy adminisztrátor elvégzi helyetted a szerkesztést. Az új felhasználókat érintő szűrők lejárnak néhány szerkesztés után (néhányhoz be kell lenned jelentkezve).

Vandalizmus esetében ide írni nem fontos. Először állítsd vissza a szerkesztést, azt bárki meg tudja tenni. Ha a vandál létrehozott egy új oldalt, jelöld meg törlésre! Légy jó szándékú, és esetleg hagyj üzenetet az adott felhasználó vitalapján. Csak akkor írj ide, ha a felhasználó több romboló jellegű szerkesztést végzett, vagy a figyelmeztetés ellenére kiartó. Mindig kerüld el a visszaállítási háborút! Sokkal jobb várni arra, amíg egy adminisztrátornak van lehetősége beavatkozni. Ha egy felhasználót feltétlen jelenteni kell, akkor használd a {{user}} sablont!

Új témákat a lap aljához ide kattintva adhatsz hozzá.

Jelenlegi problémák

Engedély - Vörös sárkány[forrásszöveg szerkesztése]

Engedély kell a Vörös Sárkány c. szerkesztésére, mert elkészítettem a magyar változatot, csak egy ,,troll" hülyeségeket írt oda, amit színtiszta gondolatokra szeretnék cserélni. Vobihy (vita) 2017.04.23., 17:42 (UTC)

Régi kezdőlap[forrásszöveg szerkesztése]

A kezdőlapot frissíteni kellene már. Régi információk vannak rajta. Erre kérem az adminisztrátorokat. Meg néztem az összes nyelvű wikinek a kezdőlapját és azt láttam, hogy ez a legrosszabb. És ezt a nyelvűt frissítették a legrégebben. CsukaTomi (vita) 2015. július 24., 15:33 (UTC)

Törlési kérelem[forrásszöveg szerkesztése]

Véletlenül létrehozott lapot szeretnék törölni: Szerkesztő:CsukaTomi/viewsource.js azért mert nem userwiki lapot, hanem szerkesztői lapot hoztam létre! --CsukaTomi (vita) 2015. szeptember 23., 17:06 (UTC)