Minecraft Wiki:Adminértesítő/fejléc

Innen: Minecraft Wiki
Ha úgy gondolod, tévesen blokkoltak, akkor látogasd meg egy adminisztrátor felhasználói lapját, vagy küldj nekik egy e-mailt!

Az adminisztrátorértesítő egy módszer, mely által a felhasználók értesíthetik az adminisztrátorokat problémákról, melyek adminisztratív figyelmet igényelnek. Habár a felhasználók nyugodtan felvehetik a kapcsolatot az adminisztrátorokkal (különösen ha láthatóan aktívak), az ide írás könnyebb és gyorsabb módszer, mert ezáltal biztos, hogy egy adminisztrátor észreveszi, és válaszol. Ne felejtsd el az aláírást (négy hullámvonallal: ~~~~), mikor ide írsz.

Mielőtt posztolnál ide, vedd figyelembe az alábbiakat:

  • Ez az oldal a wiki problémák jelentésére van. Egyéb jellegű dolgokat a vitalapra írj!
  • Csak olyan problémákról írj, melyeknél adminisztrátori beavatkozás szükségeltetik, pl. vandálok blokkolása, lapvédelem, törölt lapok visszaállítása.
  • Ne tegyél törlési kérelmeket ide. Ezeket jelöld úgy, hogy a lapok tetejére beilleszted ezt: {{delete|indok}}, ez által automatikusan a közé kerülnek.
  • Ne posztolj tartalmi vitákkal kapcsolatosan, ezt tedd inkább a közösségi portálon!
  • Felhasználók közti közbelépésre csak akkor van szükség, ha más megoldás nincs.
  • A wiki használatával kapcsolatos problémákért lásd a segítség központot.
  • Azokkal a hibákkal kapcsolatban, melyek esetében egy vandálszűrő nem engedélyezi egy szerkesztés mentését, legjobb esetben annyit tehetünk, hogy egy adminisztrátor elvégzi helyetted a szerkesztést. Az új felhasználókat érintő szűrők lejárnak néhány szerkesztés után (néhányhoz be kell lenned jelentkezve).

Vandalizmus esetében ide írni nem fontos. Először állítsd vissza a szerkesztést, azt bárki meg tudja tenni. Ha a vandál létrehozott egy új oldalt, jelöld meg törlésre! Légy jó szándékú, és esetleg hagyj üzenetet az adott felhasználó vitalapján. Csak akkor írj ide, ha a felhasználó több romboló jellegű szerkesztést végzett, vagy a figyelmeztetés ellenére kiartó. Mindig kerüld el a visszaállítási háborút! Sokkal jobb várni arra, amíg egy adminisztrátornak van lehetősége beavatkozni. Ha egy felhasználót feltétlen jelenteni kell, akkor használd a {{user}} sablont!

Új témákat a lap aljához ide kattintva adhatsz hozzá.

Jelenlegi problémák