Minecraft Wiki:Adminértesítő

A Minecraft Wiki wikiből

Az adminisztrátor-értesítőn keresztül az adminisztrátorok figyelmét fel lehet hívni olyan dolgokra, amik adminisztrátori beavatkozást igényelnek. Bár adminisztrátorokat közvetlenül is el lehet érni (főleg, ha aktívak), nagyobb az esélye, hogy itt gyorsabb választ kap, aki ideír, mivel legalább egy admin észreveszi majd, és visszaír. Ne felejtsd el aláírni a mondanivalód, amikor ideírsz (négy hullámvonallal).

Mielőtt ideírsz, gondold át a következőket:

  • Ez egy értesítő, nem vitalap, úgyhogy tartózkodj a vitától.
  • Csak olyan gondokat írj ide, aminél szükséges az adminisztrátori közbeavatkozás, pl. vandálok blokkolása, lapok védelme, törölt lapok helyreállítása, stb.
  • Ide ne írj be törlendő lapok nevét. Tegyél egy {{delete}} sablont a céloldal tetejére, és így a lap automatikusan a "Függőben lévő törlésk" kategóriába megy.
  • Ne írj tartalmi vitákra vonatkozó gondokat, beszéld meg ezt a közösségi portálon.
  • Csak akkor kell közbelépés két felhasználó között, ha nem sikerült egyezségre jutniuk.
  • Ha gondod van a wiki használatát illetően, nézd meg a Segítség:Tartalom, Segítség:Szerkesztés és a Wikipédia:Szerkesztés oldalakat.

Vandálok esetén nem fontos ideírni. Először vond vissza a szerkesztését, akárki meg tudja ezt tenni. Ha a vandál új oldalt hozott létre, írd be a törlendő sablont a tetejére. Tételezz fel jóindulatot és talán írj egy üzenetet neki a vitalapján, hogy elmondd, miért vontad vissza a szerkesztését. Csak akkor írj ide, ha a vandál sok bomlasztó szerkesztést csinált és/vagy kitart a figyelmeztetések ellenére is. Ne kezdj szerkesztési háborút a vandállal, inkább várd meg, amíg egy adminisztrátor közbeavatkozhat.

Jelenlegi ügyek[forrásszöveg szerkesztése]

Engedély kell a Vörös Sárkány c. szerkesztésére, mert elkészítettem a magyar változatot, csak egy ,,troll" hülyeségeket írt oda, amit színtiszta gondolatokra szeretnék cserélni. Vobihy (vita) 2017.04.23., 17:42 (UTC)

A kezdőlapot frissíteni kellene már. Régi információk vannak rajta. Erre kérem az adminisztrátorokat. Meg néztem az összes nyelvű wikinek a kezdőlapját és azt láttam, hogy ez a legrosszabb. És ezt a nyelvűt frissítették a legrégebben. CsukaTomi (vita) 2015. július 24., 15:33 (UTC)

Véletlenül létrehozott lapot szeretnék törölni: Szerkesztő:CsukaTomi/viewsource.js azért mert nem userwiki lapot, hanem szerkesztői lapot hoztam létre! --CsukaTomi (vita) 2015. szeptember 23., 17:06 (UTC)

Promotional Content