We are currently performing an upgrade to our software. This upgrade will bring MediaWiki from version 1.31 to 1.33. While the upgrade is being performed on your wiki it will be in read-only mode. For more information check here.

Kőtégla

Innen: Minecraft Wiki
Ez a lap egyelőre csonk.
Segíts te is, hogy igazi szócikk lehessen belőle!
Kőtégla
Stonebrick.gif
KőtéglaMohás kőtéglaRepedt kőtéglaVésett kőtégla
Típus

Szilárd blokk

Gravitáció

Nem

Átláthatóság

Nem

Fénykibocsátás

Nem

Robbanásállóság

30

Eszköz

Ez a blokk bármilyen eszközzel kiásható, de egy csákánnyal a leggyorsabb

Megújuló

?

Halmozható

Igen (64)

Gyúlékony

Nem

Elérhetőség

?

Első megjelenés

Béta 1.8

Adatérték

dec: 98 hex: 62 bin: 1100010


A kőtégla egy új blokk , amit a 1.8-as Beta frissítésben vezettek be, mint a romok egyik építőelemét. A kőtégla robbanás ellenállása megegyezik a kőtörmelékével és a téglablokkéval. Egy minden oldalról kőtéglával körbevett TNT egy-egy kőtéglát semmisít meg minden irányban. A kőtégla minden fajtájának megegyezik a robbanás ellenállása. A kőtéglát bármilyen csákánnyal ki lehet bányászni, de kézzel nem. Négy kőből lehet barkácsolni, de csak a sima verzióját.

A repedt kőtégla egy fajtája a kőtéglának, ami szintén a Beta 1.8-as frissítésben jelent meg. A romokban található meg, a textúrája a kőtégla textúrája úgy módosítva, hogy repedezettnek tűnjön. A kibányászásának ideje, és robbanás ellenállása megegyezik a sima kőtégláéval. A repedt kőtéglát nem lehet barkácsolni, csak a romokban lehet megtalálni és kibányászni.

A mohás kőtégla egy fajtája a kőtéglának, ami szintén a Beta 1.8-as frissítésben jelent meg. A romokban található meg, a textúrája a kőtégla textúrája úgy módosítva, hogy mohásnak tűnjön. A kibányászásának ideje, és robbanás ellenállása megegyezik a sima kőtégláéval. A mohás kőtéglát nem lehet barkácsolni, csak a romokban lehet megtalálni és kibányászni.

A vésett kőtégla egy fajtája a kőtéglának, ami a Minecraft 1.2.1-es frissítésben jelent meg. A dzsungel templomokban található meg. A kibányászásának ideje, és robbanás ellenállása megegyezik a sima kőtégláéval. A vésett kőtéglát nem lehet barkácsolni, csak a dzsungel templomokban lehet megtalálni és kibányászni.

Barkácsolása[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Hozzávalók Bemenet » KimenetKőKő
KőKő

Kőtégla4
Hozzávalók Bemenet » Kimenet
Kőtégla vagy
Mohás kőtégla vagy
Repedt kőtégla vagy
Vésett kőtégla

Jövő[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Hozzávalók Bemenet » Kimenet
Kőtégla, IndaKőtéglaInda
Mohás kőtégla
Kőtégla lépcsőfok
Kőtégla lépcsőfok

Kőtégla lépcsőfok

Vésett kőtégla

Galéria[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]