Herobrine

Innen: Minecraft Wiki
Cleanup.svg
Ennek a szócikknek átírásra van szüksége, hogy megfeleljen a stílus útmutatónak.
Kérlek, ha tudsz, segíts ennek a lapnak a javításában. A vitalapon további javaslatokat találhatsz.

Herobrine, a játékosok által kitalált mítoszként emlegetett teremtmény, akit úgy személyesítenek meg, hogy mindig is figyel minket.

Herobrine
Herobrine.png
Health Points

?

Spawn

?

Kinézete[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Úgy néz ki mint az alap skin, csak izzó fehér szemekkel.

Legendák, kitalációk[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Herobrine-nak többféle legendája, és kitalált története van.

Egy cikk szerint egy játékos békésen játszadozott a Minecraft mentésén, amikor is megpillantott egy olyan karaktert, mint az alap játékos, csak a szeme fehér volt. Ellenőrizte, hogy többjátékosban játszik-e, de nem így volt. Egyjátékosban játszott. Mivel a számítógépe elég alacsony gépigénnyel rendelkezett, ezért a játék grafikája mindig a minimumon voltak, szóval teljesen ködös játékban játszott. Közelebb ment, ahhoz a valamihez, és hirtelen a ködben eltűnt. Nyitott egy új témát egy internetes fórumon, leírva ezeket a dolgokat. 5 perc múlva törölték a fórumtémát. Miután törölték, megírta újra. Megint törölték. Utánajárt ki törölte a fórumtémát. Egy "Herobrine" nevű fióktulajdonos volt. Rákattintott a nevére,hogy, ugye megnézze az adatlapját: 404 error – Soha nem volt olyan felhasználó. Az lehet, hogy egy démon volt a számitógépe előtt. Ezután Notchnak írt egy emailt, hogy ki vagy mi az a Herobrine. Notch pár napon belül válaszolt: Az öcsém volt, de már nincs köztünk. Majd a játékos mögött megjelent egy démon, és megölte.

Itt egy másik:

Egy játékos a minecraftban eljátszotta, hogy szarik a WC-n többjátékos módban, a barátjával. A barátja megnézte, hogy mikor jön már ki a WC-ből, és a WC-s Jóska hirtelen azt hitte,hogy ő Herobrine, és annyira megijedt tőle, hogy a gép előtt szószerint beszart. Csak éppen nem WC-n ülve :D

░░░░░░▄▀▀▀▀░░░░░█▄▄░░░░

░░░░░░█░█░░░░░░░░░░▐░░░

░░░░░░▐▐░░░░░░░░░▄░▐░░░

░░░░░░█░░░░░░░░▄▀▀░▐░░░

░░░░▄▀░░░░░░░░▐░▄▄▀░░░░

░░▄▀░░░▐░░░░░█▄▀░▐░░░░░

░░█░░░▐░░░░░░░░▄░▌░░░░░

░░░█▄░░▀▄░░░░▄▀█░▌░░░░░

░░░▌▐▀▀▀░▀▀▀▀░░█░▌░░░░░

░░▐▌▐▄░░▀▄░░░░░█░█▄▄░░░

░░░▀▀░▄███▄▄░░░▀▄▄▄▀░░░

░░░░░▄▄███▄▄▄░░░░░░░░░░

░░░▄████▄▄███▄▄░░░░░░░░

░░░█▄▄▄▄███▄▄██▄░░░░░░░

Kitalált történetek[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Notch-ot sokan a Minecraft istenének nevezik. Megteremtette az éghajlati övezeteket, állatokat. Mivel kellet valaki, aki lakja ezt a világot, megteremtett egy embert de neki nem volt lelke. Háborút indított, zombikat, csontvázakat hozott létre, ezért Notch növényeket keltett életre (így lett ugye a kúszónövény, vagyis a creeper) Ezután az alvilágba száműzte Herobrine-t. A malacemberek még békések voltak, és a szellemek, őrlángok, magmakockák még nem léteztek, amikor Herobrine az alvilágban is háborút indított. Notch később megteremtette a normális embert akinek már volt lelke, és tisztelte teremtőjét. Notch megbízta az embert, hogy menjen az alvilágba és ölje meg Herobrine-t. Az ember engedelmeskedett és nagy csatározás után végre legyőzte. Notch ezért megjutalmazta hatalmas erőkkel, és így jött létre a kreatív mód.