Share

Share

Herobrine

A Minecraft Wiki wikiből
Ennek az oldalnak átírásra lenne szüksége, hogy megfeleljen a minőségi elvárásoknak.
Kérünk, hogy nézd át, és fejlessz ahol tudsz. A vitalap tartlalmazhat javaslatokat erre.

A Herobrine egy, a játékos közösség által kitalált, mítoszként emlegetett teremtmény. Állítólag soha nem lehet tudni, hogy hol van, de azt igen, hogy mindig figyel. Sokak szerint csak kitaláció, a sok mitosz miatt találta ki a fejlesztő, hogy kiszedték.

Herobrine
Herobrine.png
Health Points ?
Spawn ?

Viselkedése[szerkesztés]

Abban különbözik a többi mobtól, hogy neki kifejezetten nagy intelligenciája van (mármint a többi mobhoz képest). Lesből támad, már ha támad.Általában elrejtőzve figyeli a játékost, majd amikor megépíti a totemet( a játékos), vagy csak a játékos elég közel nem kerül hozzá, BUMMMMM megtámadja. Érdemes tudni, hogy inkább taktikázik, minthogy frontálisan támadjon. Általában elbújik egy domb, vagy fa mögé és hátba támad minket. Ez két dolog miatt hatékony:
1.: Nagyon, de nagyon gyorsan és váratlanul jön, ezzel megijeszti a játékost
2.: Ő kezdheti a támadást.

Skin[szerkesztés]

A Minecraft alapskinjéhez hasonló csak izzó fehér szemekkel.


Jelenléte[szerkesztés]

Kizárólag modokban és modos szervereken, amikben benne van mobként.

Legendák, kitalációk[szerkesztés]

Herobrine-nak többféle legendája is van:

Egy cikk szerint egy játékos békésen játszadozott a Minecraft mentésén, amikor is megpillantott egy olyan karaktert, mint az alap játékos, csak a szeme fehér volt. Ellenőrizte, hogy többjátékosban játszik-e, de nem így volt. Egyjátékosban játszott. Mivel a számítógépe elég rossz volt, ezért a ködbeállításai mindig a minimumon voltak, szóval teljesen ködös játékban játszott. Közelebb ment, ahhoz a valamihez, és hirtelen a ködben eltűnt. Nyitott egy új témát egy internetes fórumon, leírva ezeket a dolgokat. 5 perc múlva törölték a fórumtémát. Miután törölték, megírta újra. Megint törölték. Utánajárt ki törölte a fórumtémát. Egy "Herobrine" nevű fióktulajdonos volt. Rákattintott a nevére,hogy,ugye megnézze az adatlapját: 404 error – Soha nem volt olyan felhasználó. Ezután Notchnak írt egy emailt, hogy ki vagy mi az a Herobrine. Notch pár napon belül válaszolt: Az öcsém volt, de már nincs köztünk.

Itt egy másik:

Notch-ot sokan a Minecraft istenének nevezik. Megteremtette az éghajlati övezeteket, állatokat. Mivel kellet valaki, aki lakja ezt a világot, megteremtett egy embert de neki nem volt lelke. Háborút indított, zombikat, csontvázakat hozott létre, ezért Notch növényeket keltett életre (így lett ugye a kúszónövény, vagyis a creeper) Ezután az alvilágba száműzte Herobrine-t. A malacemberek még békések voltak, és a szellemek, őrlángok, magmakockák még nem léteztek, amikor Herobrine az alvilágban is háborút indított. Notch később megteremtette a normális embert akinek már volt lelke, és tisztelte teremtőjét. Notch megbízta az embert, hogy menjen az alvilágba és ölje meg Herobrine-t. Az ember engedelmeskedett és nagy csatározás után végre legyőzte. Notch ezért megjutalmazta hatalmas erőkkel, és így jött létre a kreatív mód.

De persze még számtalan ilyen történet létezik.